top of page

Glöm inte bort tävlingen!

Ansökan går ut i morgon kl 17:00.....

Jag lottar ut en gratis vecka till en person som känner att just hon/han/den verkligen behöver hjälp att komma igång med kosten och hälsan.


Vinsten innebär att jag kommer tillsammans med dig att skapa ett personligt upplagt kostschema. Du kommer att få börja med att ladda ner en APP som heter Nutrionsdata och den kommer att hjälpa dig att ha koll på allt som åker in i munnen. Efter detta ska du få föra kostdagbok i tre dagar som jag sen analyserar. Du behöver även väga och mäta dig så jag kan se hur läget ser ut för dig.På fjärde dagen går vi igenom analysen av kostdagboken och en läges uppdatering kring de kroppsliga värdena. Efter det får du berätta om dina ambitioner kring kosten, du får berätta om eventuella allergier eller annat som kan påverka kosten, även antalet tillfällen du önskar att äta på en dag. Du får berätta om vilket/vilka mål du har och vilka förutsättningar som finns.


På femte dagen kommer du att få ditt personligt anpassade kostschema med 7 dagars meny direkt i appen. med alla måltider du behöver för att få en kickstart till ditt nya hälsosammare liv.


Ansök via FB genom att skriva ett personligt meddelande på Vägen till hälsa eller maila till gunilla@vagentillhalsa.se


Lycka till

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page